Cartofi gratinaţi cu sos blue cheese

Postat de madi_marin in Aperitive / Garnituri
11 Dec 2012 | 7262 vizualizari

Mie îmi place foarte mult brânza cu mucegai. De orice fel. De data asta am hotarât să o folosesc într-un sos. Am mai adăugat nişte cartofi fierţi şi nişte chimen, am dat la cuptor şi a rezultat ceva bun bun de tot.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 13.12.2012, 22:26
Bun trebuie sa fie , tare bine arata, am sa incerc, branzica asta numai cu fenicul am papat
la 13.12.2012, 22:27
Bineanteles luam si reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking