Cartofi Hasselback
Postat de articook in Aperitive / Garnituri 7 Iun 2010 | 12789 vizualizari
Cartofi Hasselback. Aceasta reteta suedeza de cartofi isi are numele de la un restaurant din Stockholm, pe nume Hasselbacken, unde au fost serviti pentru prima data.
Reteta originala e mai complexa, cu mai multe ingrediente, dar eu am ales sa o fac pe aceasta, pentru ca am vazut ca o prefera mai multi bucatari, si e foarte usor de preparat.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 07.06.2010, 17:41
cred ca sant gustosi am vazut retete si la miha daca nu ma insel 5 furcu
la 07.06.2010, 17:48
aspectosi si buni........la miha ai vazut-o nadina,asa este...............
la 07.06.2010, 19:33
5 furculite! Bine ai venit, articook
la 07.06.2010, 22:19
Sunt foarte buni . Eu am mancat cartofi preparati astfel, dar taiati in jumatate.
la 08.06.2010, 12:00
Da, sunt cei mai gustosi din cati am gatit! singurul secret e sa taiem foarte subtiri feliile.
Daca vreti sa serviti doar cartofii, fara nimic pe langa, puteti sa cautati pe net reteta originala, care are si cascaval intre feliile de cartofi si probabil ca e mai consistenta.
la 08.06.2010, 12:01
Multumesc, Ina.
la 10.06.2010, 19:35
tare buni or mai fi
la 19.06.2010, 22:56
sigur am sa incerc si eu
la 15.03.2013, 18:34
Bun
COMENTEAZA