Cartofi la tava
Postat de miha in Aperitive / Garnituri 10 Iun 2009 | 13134 vizualizari
O garnitura foarte buna pentru friptura de orice fel...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 13.06.2009, 23:33
nici nu ma gandesc sa fie ceva in neregula la aceasta reteta.miha,face tot ce face pentru ca ne place!
la 13.06.2009, 23:52
Multumesc Alina!
la 08.08.2009, 22:31
fain as manca si eu
la 08.08.2009, 22:33
o iubesc pe bia
la 08.08.2009, 23:24
Ma bucur tare mult ca reteta asta starneste pasiuni. Foarte frumos!
la 02.10.2009, 17:51
suna bine! dar am o intrebare are ceva daca punem 2 straturi de cartofi cu sos??
la 02.10.2009, 17:59
Nu are nimic...Poate chiar va fi mai bun!
la 02.10.2009, 19:23
buni si eu fac des dar eu ii fierb in coaja inainte...apoi la cuptor cu unt etc.
fac si eu maine ca si mie imi plac foaaarte mult cartofii, sub orice forma, prajiti, fierti, la cuptor, puree...
la 16.10.2009, 12:58
Si eu ii fierb inainte in coaja, si dupa aceea ii pun intr-un vas yena uns cu unt, insa pun si oua fierte si taiate rondele, pe langa smantana, si in mai multe straturi. Asta cred insa ca e o alta reteta, avand in vedere ca se pun cartofii in tava, pe un singur strat. Am sa incerc sa o fac, imi place enorm combinatia cartof - ou fiert- smantana. Are ceva daca nu sunt chiar noi cartofii?
la 16.10.2009, 13:28
Se pot face cu orice fel de cartofi.
COMENTEAZA