Cartofi la tava

Postat de miha in Aperitive / Garnituri
10 Iun 2009 | 13134 vizualizari

O garnitura foarte buna pentru friptura de orice fel...

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 13.06.2009, 23:33
nici nu ma gandesc sa fie ceva in neregula la aceasta reteta.miha,face tot ce face pentru ca ne place!
la 13.06.2009, 23:52
Multumesc Alina!
la 08.08.2009, 22:31
fain as manca si eu
la 08.08.2009, 22:33
o iubesc pe bia
la 08.08.2009, 23:24
Ma bucur tare mult ca reteta asta starneste pasiuni. Foarte frumos!
la 02.10.2009, 17:51
suna bine! dar am o intrebare are ceva daca punem 2 straturi de cartofi cu sos??
la 02.10.2009, 17:59
Nu are nimic...Poate chiar va fi mai bun!
la 02.10.2009, 19:23
buni si eu fac des dar eu ii fierb in coaja inainte...apoi la cuptor cu unt etc.
fac si eu maine ca si mie imi plac foaaarte mult cartofii, sub orice forma, prajiti, fierti, la cuptor, puree...
la 16.10.2009, 12:58
Si eu ii fierb inainte in coaja, si dupa aceea ii pun intr-un vas yena uns cu unt, insa pun si oua fierte si taiate rondele, pe langa smantana, si in mai multe straturi. Asta cred insa ca e o alta reteta, avand in vedere ca se pun cartofii in tava, pe un singur strat. Am sa incerc sa o fac, imi place enorm combinatia cartof - ou fiert- smantana. Are ceva daca nu sunt chiar noi cartofii?
la 16.10.2009, 13:28
Se pot face cu orice fel de cartofi.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking