Cartofi noi la cuptor cu sos de iaurt

Postat de margo in Aperitive / Garnituri
21 Iun 2015 | 3202 vizualizari

E sezonul cartofilor noi, sa profitam din plin de fragezimea si dulceata lor. Sunt arome inconfundabile, cu care ne intalnim doar o data in an. Astfel ca nu puteam sa nu pregatesc o portie de cartofi noi la cuptor. Lasati intregi, in coaja lor si rumeniti bine, aromatizati din belsug cu rozmarin si usturoi sunt deliciul acestor zile.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 21.06.2015, 12:48
la 21.06.2015, 12:55
Buni cartofii!
la 21.06.2015, 12:56
Buni cartofii!
la 21.06.2015, 13:24
la 21.06.2015, 14:22
o bunatate
la 21.06.2015, 15:12
buni!
la 21.06.2015, 17:40
BCuni,buni!
la 21.06.2015, 18:26
Ce buni cu sos de usturoi
la 21.06.2015, 19:15
la 21.06.2015, 21:23
La cartofi asa buni nu lipsesc eu
la 21.06.2015, 23:59
Bravo .Imi plac si mie la fel de mult . Imi place ca ai folosit turmericul este foarte sanatos . Ar trebui inclus cat mai mult in opreparare
la 22.06.2015, 07:49
la 22.06.2015, 08:35
la 22.06.2015, 13:12
Da,Mihaela,folosec cat pot de des turmericul tocmai pentru ca e foarte sanatos.
Multumesc pentru aprecieri.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking