Cartofi pai la cuptor
Postat de adnia in Aperitive / Garnituri 9 Feb 2013 | 14104 vizualizari
tuturor ne plac cartofii prajiti, nu-i asa? Dar totodata, toti stim ca nu e tocmai sanatos sa-i consumam...si totusi, e greu sa te abtii. Iar de copii, nu mai vorbesc: ei sunt, in general, fanii nr. 1 ai caryofilor prajiti!
Deci, ce-i de facut sa le satisfacem poftele si sa fim si noi impacati ca le oferim o varianta mai sanatoasa? Eu vin cu varianta la cuptor, care elimina prajeala si excesul de ulei.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 09.02.2013, 21:42
buni,buni!
la 09.02.2013, 21:46
cei mai buni
la 09.02.2013, 21:48
ce idee minunata sa-i faci la cuptor.
la 09.02.2013, 21:49
Sunt foarte buni..Am facut si eu pentru shaorma..
la 09.02.2013, 21:53
Rumeniori si gustosi !
la 09.02.2013, 22:03
Buni bunuti!
la 09.02.2013, 22:05
medi, trebuie sa recunosc faptul ca ideea nu-mi apartine! mi-am cumparat o carte d bucate de la Lidl cu retete fara grasimi...si acolo erau asa frumosi pe pagina, ca i-am facut imediat!
la 09.02.2013, 22:08
imi plac
la 09.02.2013, 22:18
Si eu ii prefer asa decat pe foc!
la 09.02.2013, 23:11
buni cartofii
COMENTEAZA