Cartofi rantaliti si pulpe de pui cu za'atar

Postat de miha in Mancaruri cu carne
28 Oct 2010 | 6803 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (43)

la 29.10.2010, 19:19
Miha tu de ce nu-ti permiti muratura?
la 29.10.2010, 19:21
@ Medi ..pot veni cu 2 scaune ca sa mananc 2 portii? nu mai bine vii cu furculite ?...glumesc,ca doar nu le tin socoteala
la 29.10.2010, 20:14
Ela Maria Mihaela
la 29.10.2010, 20:14
Silvioara e comod scaunul?
la 29.10.2010, 20:15
Anca e bun fata, e bun
la 29.10.2010, 20:15
Medi da' esti voinica fata daca poti cara 2 scaune dupa tine
la 29.10.2010, 20:16
Roberta, sa aduci un aspirator, nu cu matura, ca ridici praful.
la 29.10.2010, 20:17
Nadina, multumesc esti tare draguta!
la 29.10.2010, 20:19
Sidy, am scris in reteta de paine arabeasca cum se face za'atarul. Sau aici http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/02/zaatar.html
la 29.10.2010, 20:20
Dia, nu-mi permit muratura pen' ca n-am. Daca am fost putoare nu-mi permit muratura.
la 29.10.2010, 20:36
Asta e Miha daca esti ocupata cu dulciurile
la 29.10.2010, 20:45
noi pe aici folosim zaatarul simplu fara susan ,arbilor le place in mod special cu brinzeturi si ulei de masline ,in ceai si cum am vz la tine ,in piine e chiar delicios.
la 02.11.2010, 14:30
arata supert

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking