Cascaval de casa

Postat de rhapsody in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2013 | 33931 vizualizari

Cascavalul este fabricat prin tehnologia oparirii casului maturat obtinut din diverse tipuri de lapte: de oaie, de vaca sau amestec. Oparirea casului in apa are loc la o temperatura ce variaza intre 72-80°C. Dupa procesul de sarare, acesta se lasa la maturat in anumite conditii.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 17.05.2013, 11:57
bun tare dar cheagul de unde-l cumparam???eu am reteta mai simpla si e la fel de bun
la 17.05.2013, 12:25
Ursulina, ai? ) arata bestial cascavalul asta, il bagam la seif
la 17.05.2013, 13:36
Foarte buna reteta
la 17.05.2013, 13:55
foarte bun trec reteta la favorite sigur voi incerca si eu sa fac
la 18.05.2013, 07:42
Va multumesc! & everyone.
la 18.05.2013, 07:43
Dia, ma gandeam ca s-ar putea sa va induc in eroare...
la 21.05.2013, 17:22

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking