Cascaval DeSenvis pane

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
2 Mai 2009 | 13090 vizualizari

Preferatul lui Vladut :), cascavalul pane se poate manca cu diferite salate sau ca si aperitiv cald, alaturi de alte preparate (chiftelute, ficatei, carnaciori).

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 27.05.2009, 20:06
ce a-si infuleca acu' vre-o 5 bucati
la 06.11.2009, 17:32
Acum l-am trimis pe Marius dupa cascaval.
la 07.11.2009, 15:21
Oana, intr-adevar nu s-a mai topit cascavalul, ca in alte dati, in schimb a ramas cam tare (adica de parca as fi imbracat feliile normale in ou prajit). Tu il lasi mai mult pe foc, pana se inmoaie, sau o fi fost cascavalul meu de vina (Rucar) ? Cand mananc la restaurant e tare moale, se intinde cand il tai.
la 23.11.2010, 12:42
am facut si eu si a iesit foarte bun,eu am folosit in loc de pesmet faina de malai
la 04.04.2012, 11:00
abia astept sa incerc si eu...ideea e geniala...
la 22.05.2012, 09:56
la 30.05.2012, 00:14

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking