Postat de Oana in Aperitive / Garnituri 2 Mai 2009 | 13090 vizualizari
Preferatul lui Vladut :), cascavalul pane se poate manca cu diferite salate sau ca si aperitiv cald, alaturi de alte preparate (chiftelute, ficatei, carnaciori).
la 27.05.2009, 20:06 ce a-si infuleca acu' vre-o 5 bucati
la 06.11.2009, 17:32 Acum l-am trimis pe Marius dupa cascaval.
la 07.11.2009, 15:21 Oana, intr-adevar nu s-a mai topit cascavalul, ca in alte dati, in schimb a ramas cam tare (adica de parca as fi imbracat feliile normale in ou prajit). Tu il lasi mai mult pe foc, pana se inmoaie, sau o fi fost cascavalul meu de vina (Rucar) ? Cand mananc la restaurant e tare moale, se intinde cand il tai.
la 23.11.2010, 12:42 am facut si eu si a iesit foarte bun,eu am folosit in loc de pesmet faina de malai
la 04.04.2012, 11:00 abia astept sa incerc si eu...ideea e geniala...