Cascaval pane

Postat de antici_gabytza in Aperitive / Garnituri
17 Oct 2013 | 3546 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 17.10.2013, 11:47
la 17.10.2013, 12:12
ffff bun
la 17.10.2013, 13:10
bunnn
la 17.10.2013, 14:31
misto, mie nu imi reusete
la 17.10.2013, 15:44
laura sa iti trimit de la mine cateva mmm
la 17.10.2013, 15:45
adry
la 17.10.2013, 15:45
nilgun
la 17.10.2013, 16:12
Ce bunatateeeeee !!!
Daca vreti sa va reuseasca mereu si atuci cand intoarceti cascavalul sa se prajeasca si pe partea cealalta si crusta sa nu se mai desprinda,atunci dupa ce l-ati dat prin pesmet, lasati cascavalul sa se odihneasca 15-30 de minute

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking