Cascaval pane
Postat de antici_gabytza in Aperitive / Garnituri 17 Oct 2013 | 3546 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 17.10.2013, 11:47
la 17.10.2013, 12:12
ffff bun
la 17.10.2013, 13:10
bunnn
la 17.10.2013, 14:31
misto, mie nu imi reusete
la 17.10.2013, 15:44
laura sa iti trimit de la mine cateva mmm
la 17.10.2013, 15:45
adry
la 17.10.2013, 15:45
nilgun
la 17.10.2013, 16:12
Ce bunatateeeeee !!!
Daca vreti sa va reuseasca mereu si atuci cand intoarceti cascavalul sa se prajeasca si pe partea cealalta si crusta sa nu se mai desprinda,atunci dupa ce l-ati dat prin pesmet, lasati cascavalul sa se odihneasca 15-30 de minute
COMENTEAZA