Cascaval pane la cuptor, cu cartofi natur

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
8 Iun 2020 | 4770 vizualizari

Cașcavalul pane este printre mâncărurile mele preferate, dar cu toate acestea, nu-l fac prea des, pentru că prepararea lui necesită foarte multă atenție și rapiditate, deoarece la temperatură mare se poate topi și ieși dezordonat din ”matca” sa. În urmă cu vreo două săptămâni am facut cașcaval pane la cuptor, ca să evit prăjeala și uleiul excesiv. Prepararea a fost la fel de dificilă, dar gustul final mi s-a părut la fel de plăcut.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 08.06.2020, 13:17
la 08.06.2020, 13:26
o bunatate!
la 08.06.2020, 13:54
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 08.06.2020, 13:55
Cașcavalul pane este preferatul copiilor!
la 08.06.2020, 13:56
Și al meu, Mirela! Când mâncăm la restaurant, aleg între cașcaval pane și piept de pui la grătar... Mulțumesc frumos pentru atenție!
la 08.06.2020, 16:05
la 08.06.2020, 17:27
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 09.06.2020, 10:09
Sanatoasa metoda ta,imi place!
la 09.06.2020, 11:18
Mă bucur că-ți place, Ksenya! Mulțumesc frumos, pentru apreciere!
la 09.06.2020, 20:53
Si noua ne place cascavalul pane, dar il evitam din cauza prajelii! Dar uite ca varianta ta mi se pare grozava!
la 09.06.2020, 21:34
Da, Rocsi, așa preparat este dietetic...
la 10.06.2020, 18:44
Gustos!
la 10.06.2020, 19:38
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking