Castane coapte

Postat de claudiaO in Aperitive / Garnituri
3 Oct 2016 | 4913 vizualizari

Pentru ca am strans cu Edi cateva castane comestibile, trebuia sa vedem si ce gust au; ASA ca am google-it putintel si am gasit niste explicatii demne de un master chef - Adi Hadean. Cum el povestea despre castane coapte pe plita si cum noi nu avem decat aragaz, am folosit cuptorul.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 03.10.2016, 08:56
Oaaaii, ce-mi plac!
la 03.10.2016, 09:09
Normal ca stie Adi , doar ,, provine'' Din orasul castanelor coapte
la 03.10.2016, 09:23
Imi plac foarte mult! Am copt si eu castane acum cativa ani cand mi-am cumparat un cuptor nou, electric. Le-am crestat si eu, apa nu am pus peste ele, nu stiam ca este necesar....in orice caz, cand au inceput sa pocneasca in cuptor au fost ca niste mici bombe. sau imprastiat prin tot cuptorul de a trebuit sa spal pe putin o ora la el. De ciuda am si plans)) era nou nout cuptorul
la 03.10.2016, 09:27
ce imi plac
la 03.10.2016, 09:46
super bune!
la 03.10.2016, 12:08
La Târgul de Crăciun mănânc castane coapte
la 03.10.2016, 12:46
bune bune
la 03.10.2016, 15:20
super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking