Castraveti bulgaresti reteta
Postat de carmenvlad in Muraturi 29 Oct 2011 | 44739 vizualizari
Mulțumesc tuturor bucătărașilor care au postat această minunată rețetă. Ei au fost inspirația mea.
Castraveti bulgaresti reteta
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 29.10.2011, 09:10
sunt foarte buni!
la 29.10.2011, 10:53
Foarte buni
la 29.10.2011, 11:08
foarte frumoase borcanelele tale
la 29.10.2011, 15:25
ce bine arata
la 29.10.2011, 15:34
cum adica, fara sa-i fierbi in bain-marie ? direct asa la cuptor ?
la 29.10.2011, 17:56
ce bine arata
la 29.10.2011, 19:39
buni buni
la 30.10.2011, 09:21
Multumesc Luk. Este prima data cand fac aceasta reteta si pentru-ca nu am avut rabdare pana la iarna, am desfacut un borcan acum. Sunt deliciosi.
la 30.10.2011, 09:24
Miuta, Rocsi si Cris va multumesc. M-am inspirat de pe bucataras.ro pentru prezentare si pentru reteta.
la 30.10.2011, 09:32
Nina iti multumesc ca ai trecut pe la mine. Referitor la intrebarea ta, iti spun ca toate conservele le pun dupa preparare in tava de aragaz, pe care o introduc in cuptorul incins mediu, pentru 20-30 de minute. In acest fel nu folosesc alti conservanti pentru pastrarea lor peste iarna. Trebuie sa ai grija sa nu umpli borcanele de tot, sa lasi un spatiu de 2-3 cm intre capac si continut. Te asigur ca borcanele nu se vor sparge. Eu pana acum nu am avut astfel de surpize.
la 30.10.2011, 09:33
Motanelule, Sufletista si Mihaela va multumesc mult.
la 30.10.2011, 12:23
crocanti si deliciosi sunt, tare-mi plac
COMENTEAZA