Caviar de vinete /caviar d'aubergine

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
21 Iul 2010 | 8626 vizualizari

Aceasta reteta este una din retetele traditionale ale regiunii de sud vest a Frantei, Occitanie . Este bucataria provensala, mediteraneana, cu aroma de masline, ierburi aromateā€¦..la ei gasim celebrele tapenade, anchoiade, caviar de vinete, toate cu o textura lejera si aromate , antreuri reci perfecte pentru tartinat pe rondele de bagheta intr-o seara calda de vara alaturi de un vin racoros. Puteti sa gasiti reteta si in combinatii cu pulpa de rosii, iaurt, ceapa tocata fin, ierburi aromate in diverse combinatii dar azi va prezint reteta clasica.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 21.07.2010, 20:35
apetisant...................
la 22.07.2010, 10:52
MEDI MULTUMESC
la 22.07.2010, 11:28
aceeasi metoda de curatare a vinetelor o aplic si eu, mi se pare mult mai usor .... salata cu usturoi e delicioasa, iar zeama de lamaie parca le accentueaza gustul minunat.....
la 22.07.2010, 22:31
Multumesc Silvia, pt. ca asta seara m-ai plimbat imaginar prin aceasta zona a Frantei si iar ma simt '' mai bogata''; cat despre reteta o cunsider potrivita vara in orice moment al zilei !
la 22.07.2010, 22:32
super buna trebuie sa fie 5 furcu,o trec la favo sa nu uit
la 12.08.2010, 01:38
buna ...trebuie sa incerc si varianta asta
la 14.02.2011, 17:59

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking