Ceafa afumata (de casa )

Postat de mihaelar63 in Mezel de casa
28 Iun 2010 | 16792 vizualizari

am observat ca la intalnirile de la gradina cat si acasa mult mai apreciate sunt aperitivele si produsele ,, productie proprie '' [ incerc sa ,, ocolesc'' cat se poate , conservantii , E-urile si alte bidiganii nenumite si nestiute din mezelurile preparate pe scara industriala .

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 28.06.2010, 08:42
Ana imagini aveam doar cu ceafa
la 28.06.2010, 08:58
cunosc procedeul si nu pot sa spun decat ca este foarte , foarte bun si natural
la 28.06.2010, 10:19
la 28.06.2010, 10:31
super!!!!
la 28.06.2010, 11:16
ce buuuun...
la 29.06.2010, 12:09
am revenit azi noapte am vrut sa pap de le tine dar cum mergea foarte greu netu ,am abandonat si m-am culcat flamanada ,acum revin si las si furcile super retetanota maxima
la 29.06.2010, 16:22
multumesc tuturor ma gandesc sa incerc si cu piept de pui sau curcan afumat
la 08.02.2011, 13:43
la 04.06.2011, 10:26
o bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking