Chec cu rubarbă

Postat de Ade200 in Prajituri
29 Apr 2011 | 10128 vizualizari

S-a făcut rubarba!Rubarba sau revent, pe numele ei ştiinţific Rheum rhabarbarum sau Rheum officinale, este de fapt o legumă folosită în preparatele culinare şi în medicină. Atenţie, numai codiţele sunt comestibile şi numai dacă sunt sănătoase! Frunzele de rubarbă sunt toxice; ele contţn acid oxalic într-o concentraţie dăunătoare corpului uman. La fel şi codiţele ofilite sau cele afectate de îngheţ.(http://www.gradinamea.ro/)

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 29.04.2011, 09:12
ce bun trebuie sa fie
la 29.04.2011, 10:04
bun trebuie sa fie
la 29.04.2011, 10:16
la 29.04.2011, 10:26
la 29.04.2011, 11:20
la noi ii spune rabarbara ce buuun
la 29.04.2011, 12:12
Bun! eu nu am gasit inca rubarba ....
la 02.05.2011, 14:01
bun chec
la 14.05.2011, 17:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking