Postat de Sylvia in Prajituri 26 Iul 2010 | 9774 vizualizari
Va prezint acest chec lejer si pufor perfect langa o ceasca de cafea sau de lapte. In Franta se numeste Marbré , purtand numele unei roci calcaroase care e in mai multe culori.
la 27.07.2010, 21:19 Nadina imi pare rau ca nu am venit in Spania in sezonul fiestelor data viitoare iau in calcul si asta . Aici au o sumedenie de tavi de toate formele pentru checuri , eu nu prea mi-am luat ca si asa am o groaza si doar nu sunt bucatar de profesie acum
la 27.07.2010, 21:22 Lia sa incerci si varianta asta Mie imi place si checul cu ulei e f bun si ala cu ala am crescut dar cum zici asta e super ca are o aroma de unt. Mai este o reteta clasica aici quatre quart ii zice ( 4 sferturi s-ar traduce) care la baza e cu 4 oua , 250 grame faina, 250 de zahar si 250 de unt , il fac si pe ala am pus aiic reteta http://bucataria-sylviei.ro/quatre-quart.html dar asta imi pare mai pufos
la 29.07.2010, 14:39 Draga Sylvia cred ca s-a terminat de mult checul tau,dar nu-i nimic ma asez la rand pentru o alta portie
la 01.08.2010, 20:49 sylvia sper ca mi a ramas si mie putin chec.
la 01.08.2010, 22:31 Laly cu drag oricand o felie pentru tine
la 01.08.2010, 22:32 Onuta nu imi vine sa cred ce succes a avut checul meu te servesc cu drag