Chec umed cu rahat

Postat de MotanLaOale in Prajituri
29 Apr 2015 | 17984 vizualizari
Chec umed cu rahat

Preluat de la Rita (CulinaryRanbow). M-a inspirat ca ma impiedicam de niste rahat prin camara. Foarte bun a iesit, desi este o reteta de post!

Ingrediente

  • 2 cani faina
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • coaja rasa de la o portocala
  • 400g ranat

Mod de preparare

Se mixeaza zaharul, zaharul vanilat cu uleiul pana se dizolva.

Se adauga apa minerala.

Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste.

Se mixeaza pana se obtine o compozitie cremoasa.

Se scoate separat o treime din compozitie si se amesteca cu cacaoa.

In compozitia ramasa se amesteca coaja rasa de la o portocala.

Se tapeteaza o tava cu ulei si faina.

Se pune in tava jumatate din campozitia cu coaja de portocala.

Se pun felii de rahat de culori diferite.

Se toarna compozitia cu cacao si se pun iar felii de rahat.

Se toarna restul de compozitie cu coaje de portocala si se pun felii de rahat.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru o ora.

Se face testul cu scobitoarea.

Cand este gata, se scoate din cuptor si dupa 10 minute din tava si se lasa la racit.

Se taie rece si se poate servi. (daca aveti rabdare)

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec umed cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Chec umed cu rahat ( de post )

Postat de CulinaryRainbow

Chec umed cu rahat ( de post )

Am mixat zahărul împreună cu uleiul până când acesta s-a dizolvat. Am adăugat apa minerală. Făina împreună cu praful de copt și pudra de anason le-am cernut...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2015, 14:07
mmm delicios!
la 29.04.2015, 14:18
Un chec de post foarte bun!
la 29.04.2015, 14:20
bun bun
la 29.04.2015, 14:20
L-a tras umezeala,l-ai tinut la geam?
la 29.04.2015, 14:21
ce pofta mi-ai facut la favorite cu ea

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking