Cheesecake cu ciocolata neagra Kandia pentru prajituri, 50% cacao superioara cu origine Ghana

Postat de Bucataras in Dulciuri
24 Oct 2019 | 370 vizualizari

Am preparat un Cheescake in care am folosit ciocolata neagra Kandia pentru prajituri, pentru gustul intens de ciocolata datorat continutului de cacao superioara, origine Ghana.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 24.10.2019, 16:57
la 24.10.2019, 17:59
uite na belea, ma apucam si eu sa fac, dar nu-mi place originea aia, vroiam alta..
la 24.10.2019, 18:06
la 24.10.2019, 18:25
Mulțumim pentru rețeta!
la 24.10.2019, 18:48
la 24.10.2019, 18:59
Yamyy, yamyyy!
la 24.10.2019, 19:26
Bunatate!
la 24.10.2019, 19:33
Bun!
la 24.10.2019, 20:34
Super!
la 24.10.2019, 21:58
buna
la 25.10.2019, 09:24
la 25.10.2019, 10:33
Ce apetisant e!
la 26.10.2019, 10:17
Delicios!
la 26.10.2019, 19:29
Ce fain ti-a iesit!
la 27.10.2019, 18:05
Deliciu! Am salvat reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking