Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura in Multicooking
12 Apr 2019 | 522 vizualizari

Abia asteptam sa va impartasesc reteta mea de Cheesecake cu dovleac si rom la multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Fin, cremos, cu aroma placuta si delicios. Va spun cu toata inima, este unul dintre cele mai reusite cheesecake-uri, iar voi stiti ca acesta este desertul meu preferat. V-as recomanda doua ponturi de mare ajutor pentru un cheesecake reusit: mixarea compozitiei cu ajutorul unui blender performant si coacerea desertului in baie de aburi. De aceasta data, eu am copt acest Cheesecake cu dovleac si rom la multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Sa va mai spun ca a fost gata in 30 minute? Sau ca a iesit foarte cremos? Sau ca in timp ce aparatul gatea, eu imi vedeam de treaba linistita? Stiu, suna ca fiind aparatul ideal, si chiar este si vi-l recomand si voua! Puteti afla mai multe detalii despre acest aparat, dar si super oferta de Paste aici >>> http://bit.ly/2CKEauv    

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 12.04.2019, 18:51
Foarte frumos!
la 12.04.2019, 19:56
Cheesecake-ul tau arata de vis! Nici in reviste nu ai gasi asa ceva!
la 12.04.2019, 20:27
Foarte bun!
la 12.04.2019, 22:48
Waw, minunat!
la 13.04.2019, 02:34
Frumos și delicios, Laurici!
la 13.04.2019, 10:01
la 14.04.2019, 11:20
Waw! Ce bine arata si sunt sigura ca a fost delicios! Si eu ador prajiturile cu dovleac.
la 15.04.2019, 12:03
superb si delicios! Imi place tot!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking