Cheesecake cu lamaie
Postat de Corina33 in Prajituri 11 Iul 2013 | 16724 vizualizari
Tare buna prajitura, fix pe gustul meu asa acrisoara! Unde mai pui ca nici n-am deschis cuptorul ca sa o fac, deci e perfecta pentru vara!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (44)
la 11.07.2013, 23:43
ma uit la poza si sunt uimita....de unde gasesc branzica quark de care ai pus tu,vad ca ai folosit produse straine,,,,,,,,,dar biscuiti de care sa pun :obisnuiti sau biscuiti moi.....in rest arata bine si am bagat-o la fovorite sa stii
la 11.07.2013, 23:45
da am vazut,stai in germania,ma miram eu....
la 12.07.2013, 00:12
Multumesc Diana!
la 12.07.2013, 00:14
Irinuca Biscuiti am luat din cei care se sfarma usor, gen Petit Beurre, cu unt. Branza quark e o branza mai fina si cremoasa, gen Philadelphia. Daca nu gasesti mixezi branza proaspata de vaci cu smantana, eu acasa asa faceam. Te pup!
la 12.07.2013, 00:22
multumesc mult corina
la 12.07.2013, 00:33
N-ai pentru ce iubita!
la 12.07.2013, 11:31
la 12.07.2013, 14:04
la 13.07.2013, 20:38
Acum am bagat-o la frigi, cred ca e delicioasa
la 17.05.2014, 01:55
Am facut-o si eu, e delicioasa!
COMENTEAZA