Cheesecake cu lamaie

Postat de Corina33 in Prajituri
11 Iul 2013 | 16724 vizualizari

Tare buna prajitura, fix pe gustul meu asa acrisoara! Unde mai pui ca nici n-am deschis cuptorul ca sa o fac, deci e perfecta pentru vara!

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 11.07.2013, 23:43
ma uit la poza si sunt uimita....de unde gasesc branzica quark de care ai pus tu,vad ca ai folosit produse straine,,,,,,,,,dar biscuiti de care sa pun :obisnuiti sau biscuiti moi.....in rest arata bine si am bagat-o la fovorite sa stii
la 11.07.2013, 23:45
da am vazut,stai in germania,ma miram eu....
la 12.07.2013, 00:12
Multumesc Diana!
la 12.07.2013, 00:14
Irinuca Biscuiti am luat din cei care se sfarma usor, gen Petit Beurre, cu unt. Branza quark e o branza mai fina si cremoasa, gen Philadelphia. Daca nu gasesti mixezi branza proaspata de vaci cu smantana, eu acasa asa faceam. Te pup!
la 12.07.2013, 00:22
multumesc mult corina
la 12.07.2013, 00:33
N-ai pentru ce iubita!
la 12.07.2013, 06:17
la 12.07.2013, 10:09
la 12.07.2013, 11:31
la 12.07.2013, 14:04
la 12.07.2013, 20:02
la 12.07.2013, 22:47
la 13.07.2013, 20:38
Acum am bagat-o la frigi, cred ca e delicioasa
la 17.05.2014, 01:55
Am facut-o si eu, e delicioasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking