Cheesecake fara coacere

Postat de gabrielacuisine in Torturi
28 Iun 2013 | 48921 vizualizari

Cheesecakul fara coacere este preferatul meu, se pot folosi fructe proaspete si este delicios, racoritor si foarte usor de facut!

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 28.06.2013, 23:34
la 29.06.2013, 00:22
Adisor frisca se bate, apoi se amesteca cu celelalte ingrediente...Gabriela sper sa nu te superi ca am raspuns eu!
la 29.06.2013, 00:22
Arata foarte bine Cheesecake-ul!
la 29.06.2013, 03:24
Multumeswc Daria pentru clarificare! scrisesem intr-adevar ca se aduga frisca nebatuta iar mai jos scrisesem ca se bate tare! dar am dat copy paste de pe site-ul meu apoi am modificat aici pentru ca l-am facut si cu ea batuta si cu ea nebatuta. Sincer nu e mare diferenta intre a adauga frisca batuta, doar ca il face putin mai pufos!asa ca se poate si cu ea nebatuta
la 29.06.2013, 07:52
Bun, bun ! Tare bun !
la 29.06.2013, 08:49
Delicios
la 29.06.2013, 09:21
foarte bun!
la 29.06.2013, 10:07
cat de cremos arata!
la 07.11.2013, 17:40
arata grozav
la 20.05.2014, 11:43
Prospetime si savoare
la 07.10.2014, 08:29

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking