Chifle umplute

Postat de caroline in Sandvisuri
12 Iun 2016 | 3750 vizualizari

Am facut aceste chifle dupa o idee vazuta pe internet ... Se pun cateva minute la cuptor pentru ca branza sa se topeasca usor si chifla sa fie usor crocanta insa sunt la fel de bune si fara a fi puse la cuptor ! 

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 12.06.2016, 19:34
la 12.06.2016, 21:33
la 12.06.2016, 21:44
Bun,bun!
la 13.06.2016, 08:43
la 13.06.2016, 08:47
Super!
la 13.06.2016, 09:33
la 14.06.2016, 09:30
Rocsi
la 14.06.2016, 09:30
Bunica
la 14.06.2016, 09:31
Daniela
la 14.06.2016, 09:31
Mirela
la 14.06.2016, 09:31
Andrutza
la 14.06.2016, 09:32
Bya
la 14.06.2016, 09:32
Meri
la 14.06.2016, 09:32
Adina
la 14.06.2016, 09:33
Camelya

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking