Chiftelute de cartofi, cu sos picant

Postat de RODIMUR in Mancaruri de legume
14 Iul 2019 | 872 vizualizari

Două zile la rând am făcut câte ceva din cartofi, pentru că ne plac mult aceste preparate. De această dată am făcut niște chifteluțe, pe care le-am copt în cuptor, nu le-am prăjit și cărora le-am asociat un sos picant. În loc de făină albă, am folosit pesmet. Astfel, chifteluțele nu au fost lipicioase și a fost mai ușor să le modelez. În plus, pesmetul absoarbe mai bine umezeala ingredientelor lichide. Combinația de chifteluțe de cartofi și sos picant a fost foarte bună și pe placul nostru. Din ingredientele de mai jos am făcut 20 de chifteluțe, câte 5/porție.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 14.07.2019, 22:48
Ce apetisante si bune!
la 14.07.2019, 23:50
Daaaa, Ancutsa... Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 15.07.2019, 06:40
Bune, bune de tot!
la 15.07.2019, 08:05
Mulțumesc frumos, Mirela...!
la 15.07.2019, 09:00
la 15.07.2019, 09:10
Mulțumesc, Daniela!
la 15.07.2019, 09:41
O idee buna !
la 15.07.2019, 10:14
Da, Ksenya, așa mi s-a părut și mie... Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 15.07.2019, 10:36
la 15.07.2019, 10:43
Bune, bune!
la 15.07.2019, 11:04
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 15.07.2019, 20:11
la 15.07.2019, 22:13
Mulțumesc, Rocsi!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking