Chiftelute din sfecla rosie cu Feta si porumb

Postat de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri
5 Mar 2010 | 6525 vizualizari

Am facut aceasta reteta intrucat stiu ca sfecla rosie este foarta buna pentru sanatate insa gustul ei prea puternic de radacina de pamant nu imi placea asa simplu si am incercat sa gasesc o cale de a o manca cu gustul schimbat si asa mi-a placut.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 05.03.2010, 21:35
si eu ma gandesc cum sa schimb gustul '' de crud''; multumesc pt. idee!1
la 06.03.2010, 09:20
mersi Teo!
la 07.03.2010, 00:24
foarte ingenios
la 07.03.2010, 19:35
Muktumesc mihaela63!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking