Chiftelute in sos de rosii cu busuioc

Postat de Lia1 in Vita
31 Ian 2014 | 5345 vizualizari

Eu preparam dupa ureche chiftelutele marinate. Le prajeam in mult ulei asa pe jumatate si apoi le mai fierbeam cu un sos de rosii clasic. Busuioc am invatat sa pun in sos abia de vreun an si jumatate de cand gatesc dupa retete de pe site-uri culinare. Mi-a placut grozav acest sos asa, cu mult busuioc si ceapa mai putina. Eu puneam multa, crezand ca mult inseamna neaparat si mai bun. La reteta aceasta nu se prelucreaza mult timp ingredientele.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 01.02.2014, 06:09
O mancare cunoscuta pe care o preparam cu totul altfel. Gustul este diferit, clar superior acum.
Va multumesc!

Irinuca, acum sunt si eu fan busuioc
Claudita, esti o haioasa!
la 01.02.2014, 08:57
Da, da! Oriunde, oricand!
la 01.02.2014, 09:38
ce bine arata! n-am mai mancat demult, ia sa mai fac si eu...
la 01.02.2014, 11:36
Si eu sunt fan busuioc. Super mancarica!!
la 01.02.2014, 12:29
delicioase
la 01.02.2014, 18:38
grozave!
la 01.02.2014, 19:18
ce fain arata
la 01.02.2014, 20:11
Atat de bune
la 01.02.2014, 20:51
la 01.02.2014, 23:04
tare-mi place ce ai facut u aici Lia
la 03.02.2014, 07:05
multumesc este un pic diferit fata de cum preparam eu si mult mai gustos.

mai am multe de invatat si experimentat
la 03.02.2014, 13:59
o bunatate Lia
la 02.04.2014, 19:24
Ce buuun!
la 13.09.2014, 11:50
imi place
la 21.06.2021, 15:26

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking