Chiftelute marinate

Postat de gicuta69 in Mancaruri cu carne
6 Iul 2015 | 19452 vizualizari

Pentru ca am "copt"'mai multe chiftelute, m-am gandit ca jumatate din ele sa le marinez. Au iesit o bunatate!

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 22.07.2015, 09:10
Buune!
la 22.07.2015, 12:43
Dragi "gospodine", oare din ce motiv(e) cumparati voi carne tocata din comert in care nu o sa stiti niciodata ce s-a tocat acolo si nu preferati sa cumparati carne curata (de porc, de vita, de care doriti) pe care sa o spalati, sa o curatati de pielite inutile si sa o tocati voi ? Nu cumva din LENE?
la 22.07.2015, 12:58
@tina 58 , da' cin' ti-a spus ca fetele care sunt gospodine adevarate , folosesc carne tocata din comert ? Gicuta , a spus ,, 1/2 carne tocata .... " nu si cine si unde a tocat-o . Si fetele de aici chiar sunt gospodine , nu psudo .... nu te supara ca ti-am zis
la 22.07.2015, 13:18
Subscriu la cele spuse de Diana!!!! Sincer tina58, mie chiar nu-mi plac comentariile tale!
la 22.07.2015, 13:46
Tina,cu carcotitul e tare usor,vad ca esti de mult timp alaturi de noi dar nu ne-ai impartasit nici macar o reteta,in schimb am mai vazut comentarii negative din partea ta.
la 22.07.2015, 16:55
la 23.07.2015, 10:26
la 21.02.2016, 21:06
buna fetelor , am si eu o intrebare pot folosi supa de pui instant? multumesc
la 21.02.2016, 21:38
Buna, Cryssvio. Merge si supa instant

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking