Chiftelute picante de cartofi cu cascaval

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
14 Oct 2010 | 35792 vizualizari

Este dupa retata lui Miha ,dar putin modificata am pus cascaval

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 17.10.2010, 01:28
foarte buneam sa fac si eu cand merg acasa,am papat si sant foarte bune
la 24.10.2010, 16:30
arata superrr , parca sunt din alea congelate! tot cumparam din alea ...... dara cum sigur nu mai ....o sa incerc si eu reteta
la 14.10.2013, 18:00
la 14.11.2013, 15:03
Arata bine, dar cred ca ai omis niste pasi cand ai scris reteta. Eu stiu ca trebuiesc lasati cartofii sa raceasca f bine si cantitatea de faina e mai mare decat 3 linguri. Cu cartofii calzi va iesi un ''terci'' si in cel mai bune caz vor iesi niste chiftelute plate, nu rotunde ca ale tale. .....
la 14.11.2013, 15:35
Dfd,cred ca reteta Nadinei e foarte ok.Bineinteles ca nu se vor pune cartofii fierbinti,nici nu scrie asta.Se vede consistenta compozitiei inainte de a adauga cascavalul si faina.Sigur ca in functie de tipul de faina folosit,se mai poate adauga putina faina ,daca este cazul,dar eu nu prea cred.
Din cartofi fierti,nu prea vad cum ar putea iesi terci.
Zi frumoasa si te asteptam cu retete.
la 14.11.2013, 16:32
diaconta, multumesc pentru raspuns. Am scris comentariul incat chiar am facut reteta imediat ce am gasit=-o scrisa aici si pot sa iti garantez ca a iesit un amestec foarte moale. Cuvantul terci, l-am folosit figurativ,ghilimelele de rigoare.Eu am mai facut bulete de cartofi cu cascaval, dar folosind cartofi fierti in coaja , fara lapte in compozitie. Remarca mea a fost ca nu a mentionat ca trebuie lasati cartofii sa se raceasca. Multe dintre cititoare, poate sunt la inceput de drum in ale bucatariei si vor avea surpriza unei paste moi,foarte dificil de manevrat. Si poate am sa adaug si eu cateva retete. O zi frumoasa tuturor!
la 14.11.2013, 19:02
Am facut si imi plac tare mult
Am folosit cartofi fierti in coaja si nu am pus smantana si patrunjel. Compozitiaa iesit mai moale, dar am pus faina si am "aranjat-o". O sa mai fac dar asa cum am scris adica fara smantana si patrunjel! Si inca ceva, le-am tavalit prin pesmet, nu faina
la 14.11.2013, 22:18
multumesc Dia,pupici
la 14.11.2013, 22:20
losipitsa
la 18.01.2014, 23:21
la 19.01.2014, 06:55
minunate
la 19.01.2014, 13:56
la 19.01.2014, 20:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking