Chisalita olteneasca
Postat de epurasha2bb in Supe/Ciorbe 22 Iul 2010 | 14081 vizualizari
dulce acrisoara, numai buna vara
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 22.07.2010, 22:05
e buna si rece si calda dar mie imi place cel mai mult rece!
la 22.07.2010, 22:12
Imi place tare mult in mod special rece
la 22.07.2010, 22:16
nu am incercat ,dar suna bine ...........de unde corcoduse in spania
la 22.07.2010, 23:16
Nici eu n-am incercat dar cred ca merita[bs
la 22.07.2010, 23:27
minunata, asta ar trebui pusa la reteta zilei...lux !
la 22.07.2010, 23:29
Si mie imi place mult! La noi se pun si prune si nu se pune faina.
la 23.07.2010, 00:41
gustos mai ales acum cu caldura asta.
la 23.07.2010, 07:08
Hmmmmm ce buna este Si la noi se face din orice fel de prune si se mananca cu carnea fiarta din supa si cu piure de cartofi
Delicioasa
la 23.07.2010, 09:33
buna ,imi aduce aminte de copilarie ne facea mamaia mea ,si imi placea cel mai mult rece dar la mine era ca un fel de desert ,nu se manca cu carne ca la sidy
la 23.07.2010, 10:22
multumesc fetelor, cred ca depinde de zona, la noi in oltenia asa se face sau cel putijn asa o facea mamaia mea.Noi o mancam ca ceva dulce exact ca pe un compot rece de exemplu.
la 23.07.2010, 12:00
N-am mai mancat corcoduse inca de cand eram copil.
COMENTEAZA