Ingrediente
- 200 gr ciocolata neagra (Heidi am folosit eu)
- 60 gr unt
- 2 oua
- 80 gr zahar
- 200 gr faina
- un plic praf de copt
- optional: esente de rom
- zahar tos si zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Mod de preparare
Intr-o craticiora, la foc potrivit, punem untul si ciocolata, amestecand continuu.
Mixam ouale impreuna cu zaharul pana ce obtinem o spuma cremoasa.
Adaugam ciocolata (la temperatura camerei) si amestecam pentru incorporarea completa.
Adaugam faina impreuna cu praful de copt si esentele.
Omogenizam compozitia si o pastram la rece pentru cateva ore, timp in care se va intari suficient cat sa modelam bilute potrivit de mari.
Bilutele le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra si le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.
Le coacem la 160 de grade pentru 10 minute aproximativ.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|