Chutney de dovleac - Sos dulce-acrișor picant de dovleac

Postat de panacris in Sosuri
20 Sep 2015 | 2513 vizualizari

Această minunată rețetă, am descoperit-o culmea într-o revistă a magazinului TAKKO :D M-a cucerit așa de tare încât am exectuta-o mai repede, decât alte rețet ce stau în așteptare :D M-am documentat ce-i cu chutney-ul ăsta : Radu Popovici m-a lămurit, un sos mai gros dulce,acru picant și tare aromat cu mirodenii minunate. http://www.reteteleluiradu.ro/2010/06/15/pe-scurt-despre-chutney/ Așa că m-a încumetat și am preparat, acum abia aștept să gătim chinezește, merge foarte bine ;) Spor și poftă bună!

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 21.09.2015, 10:13
la 21.09.2015, 10:31
Ce bun trebuie sa fie!
la 21.09.2015, 13:05
la 22.09.2015, 09:00
imi place ce ai facut aici
la 24.09.2015, 09:57
Vin alb 10 ml? Multumesc
la 26.09.2015, 08:18
Excelent acest preparat! Nu a mai ajuns în borcane, ai mei l-au devorat. Azi voi face din nou, porție dublă. F f bun!!!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking