Chutney de struguri si ceapa
Postat de simona72 in Sosuri 19 Mar 2013 | 5086 vizualizari
Asta toamna tot facind conserve si zacusti, am dat de aceasta reteta intr-o revista. Chutney este un termen englezesc, mai bine zis este un sos gros sau pasta folosit la asezonarea carnii si a legumelor, cu un gust interesant dulce-picant-sarat-acrisor. Se poate prepara in mai multe combinatii, depinde doar de gustul fiecaruia, combinatie de mirodenii, fructe si legume, uscate sau proaspete. Astazi am deschis un borcan de sos pe care l-am servit alaturi de carne. Asa ca va dau si voua reteta...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 19.03.2013, 18:16
Interesant. Cred că asezonează foarte bine carnea, ba chiar şi legumele.
la 19.03.2013, 18:29
Grozav!
la 19.03.2013, 18:40
interesant
la 19.03.2013, 18:54
e grozav!
la 19.03.2013, 19:09
foarte interesant! bravoo!
la 19.03.2013, 21:33
la 20.03.2013, 19:24
merge si cu altceva, sau cum se face doar din ceapa ?
la 20.03.2013, 19:42
Draga Felicia daca citesti introducerea mea la aceasta reteta, vei vedea ca am specificat ca se face din legume, fructe uscate, fructe proaspete si mirodenii. Iti voi da exemple de amestec pe care le-am gasit eu in revista mea: Chutney din lamaie, sfecla, dtafide, Chutney din ceapa, struguri si pere. Sunt sigura ca vei gasi mai multe informatii si pe net daca cauti.
la 25.03.2013, 09:29
Interesant! De probat!
COMENTEAZA