Chutney si Subji Ayurvedic
Postat de Catalinaflorea in Mancaruri de post 18 Mar 2015 | 4135 vizualizari
Chutney:sos indian din ardei si ceapa,foarte foarte bun si cremos.
Subji Ayurvedic:se aseamana cu tocanita romaneasca,dar este cu mult mai aromat si delicios.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 18.03.2015, 18:20
Interesant
la 18.03.2015, 18:25
La chestii din astea inbarligate nu ma bag...
la 18.03.2015, 18:27
Asta am zis eu la inceput ) dar merita,e buuunnn rau
la 18.03.2015, 18:39
Eu sunt mai conservatoare si mofturoasa...
la 18.03.2015, 18:46
Interesant
la 18.03.2015, 22:27
la 20.03.2017, 12:19
Ai uitat sa mentionezi ca mancarea Indiana e picanta trebuie adaugat in orice preparat 1sau 2 ardei iuti intregi.adaugate cu 15 min inainte de final.mancare Indiana nu exista fara ardeii iuti.in orice caz indienii si pakistanii adauga mai multe feluri de condimente
COMENTEAZA