Chutney si Subji Ayurvedic

Postat de Catalinaflorea in Mancaruri de post
18 Mar 2015 | 4135 vizualizari

Chutney:sos indian din ardei si ceapa,foarte foarte bun si cremos. Subji Ayurvedic:se aseamana cu tocanita romaneasca,dar este cu mult mai aromat si delicios.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 18.03.2015, 18:20
Interesant
la 18.03.2015, 18:25
La chestii din astea inbarligate nu ma bag...
la 18.03.2015, 18:27
Asta am zis eu la inceput ) dar merita,e buuunnn rau
la 18.03.2015, 18:39
Eu sunt mai conservatoare si mofturoasa...
la 18.03.2015, 18:46
Interesant
la 18.03.2015, 19:05
la 18.03.2015, 22:27
la 19.03.2015, 15:03
la 19.03.2015, 18:47
la 20.03.2015, 13:04
la 20.03.2017, 12:19
Ai uitat sa mentionezi ca mancarea Indiana e picanta trebuie adaugat in orice preparat 1sau 2 ardei iuti intregi.adaugate cu 15 min inainte de final.mancare Indiana nu exista fara ardeii iuti.in orice caz indienii si pakistanii adauga mai multe feluri de condimente

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking