Ciabatta cu masline

Postat de Sylvia in Piine
1 Feb 2010 | 10977 vizualizari

Imi place aceasta reteta de paine italineasca , e pufoasa si gustoasa si se pastreaza foarte bine. Am adaptat reteta care o faceam adaugand si o ligura de gris, asa cum am vazut pe un site italian la o reteta traditionala.

Inapoi la reteta

Comentarii (3)

la 01.02.2010, 17:03
si ce pofta! Mie imi place mult ciabatta.
la 01.02.2010, 17:30
Si mie imi place! Arata suuper!
la 01.02.2010, 18:19
E foarte buna si aromata, eu mai fac si cu rosii uscate conservate in ulei o sa pun si reteta aceea. Mai au italienii o paie bestiala, paine Toscana ii zice am macat de cateva ori si mi-a ramas in minte dar nu stiu exact cum se face .

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking