Cighir în prapur

Postat de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri
2 Mai 2011 | 8710 vizualizari

Anul acesta, pentru sărbătoarea Paştelui, am încercat o nouă reţetă de cighir, şi anume cu măruntaie de vită şi ficat de porc, învelite în prapur. O combinaţie forţată de împrejurarea că nu am mai găsit măruntaie de porc în magazin... e drept că m-am dus destul de târziu la cumpărături, din lipsă de timp.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 02.05.2011, 13:38
bun bun cighirul
la 02.05.2011, 13:44
la 02.05.2011, 13:53
la 02.05.2011, 14:09
bun...
la 02.05.2011, 15:01
la 02.05.2011, 15:45
harnicutelor
la 03.05.2011, 08:50
la 03.05.2011, 21:41
super arata
la 06.05.2011, 10:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking