Cighiri din organe de porc

Postat de anisoara in Mezel de casa
8 Iun 2010 | 42920 vizualizari

O reteta veche ttraditionala. Cand se taie porcul, mereu se prepara cighiri ( eu sper ) ca la voi tot asa se numesc. Se pun la pastrare in untura de porc sau se congeleaza.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 08.06.2010, 21:10
interesanta reteta ta si cu siguranta este o delicatete5 furculite
la 10.06.2010, 23:51
super super iar decorul e de nota 12 felicitari 5 furcu
la 12.06.2010, 16:02
Multumesc fetelor, acesta receta este un delicates , ceva deosebit
la 16.11.2010, 16:40
esti di zona moldovei cumva? ca mama unei prietene facea asa ceva si-mi placea mult(sunt din bacau)
la 04.06.2011, 10:26

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking