Ciocanele de pui in sos de smantana si cascaval, la cuptor

Postat de vasimur in Pui
26 Dec 2019 | 4339 vizualizari

Carnea de pui se poate pregăti în foarte multe feluri dar de data asta am optat pentru pulpe de pui la cuptor, în sos de smântână aromatizat cu usturoi și cimbru și cașcaval ras! Această friptură este ușor de făcut și are un gust excepțional. Vă recomand rețeta și vă asigur că n-o să regretați! Carnea astfel pregătită este moale, aromată și suculentă iar cașcavalul ras se va topi și va forma o crustă aurie și rumenă.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 26.12.2019, 13:40
Super bune!
la 26.12.2019, 13:42
Excelente!
la 26.12.2019, 13:49
Gustoase!
la 26.12.2019, 14:03
la 26.12.2019, 14:20
Ce bine arata!
la 26.12.2019, 14:40
Mulțumesc!
la 26.12.2019, 17:53
la 26.12.2019, 19:30
la 26.12.2019, 20:38
Ce preparat gustos ne-ati adus!
la 27.12.2019, 19:01
E pe placul nostru!
la 27.12.2019, 19:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking