Ciorba a la grec cu gat de curcan

Postat de Constelatialeu in Ciorbe
6 Noi 2015 | 4930 vizualizari

Desi leguma mea favorita e ''porcu'', din cand in cand o dau si pe ''oratanii''. De data asta am ales curcanul, doar gatul de la el, e plin de carnita si foarte bun in ciorbita.....Era sa uit, reteta asta-i pentru ''saptamana barbatilor care gatesc''...

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 06.11.2015, 12:06
Buuuna ciorbita
la 06.11.2015, 12:25
super buna am facut si eu zilele trecute
la 06.11.2015, 12:27
buna buna
la 06.11.2015, 12:30
Se apropie prânzul, ar fi buna!
la 06.11.2015, 12:59
Vaaaai, ai luat gatul la curcan! )
la 06.11.2015, 12:59
De care era?
la 06.11.2015, 13:05
Merisor ma cam provoci......era curcanu`69...
la 06.11.2015, 13:08
))))))))))))
la 06.11.2015, 14:56
N-ai scos carnea de pe oase))))
la 06.11.2015, 15:14
Buni, ma faci sa rad..si placearea sa rozi ceva, unde mai este?
la 06.11.2015, 16:11
da ce aveai cu gatul curcanului?)
la 06.11.2015, 16:23
Am si eu !!!
la 06.11.2015, 16:58
Diamantoaso, vrei sa-ti zic sau sa-ti desenez....
la 07.11.2015, 00:40
O ciorbita buna cu orice fel de carne!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking