Ciorba acrisoara de legume a la grec

Postat de merisor67 in Supe/Ciorbe
14 Iul 2012 | 151353 vizualizari

Haideti sa ne degresam cu o ciorba de sezon....dupa atata carne si dulciuri cred ca prinde bine. Eu de obicei fac mancarurile pentru 2 zile, iar ciorba asta am facut-o consistenta, azi mancam mai mult zeama, iar maine pasez legumele si o transform in supa-crema pe care o vom manca cu crutoane.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 13.08.2013, 23:40
la 14.08.2013, 15:27
cam multa ceapa si inabusite toate radacinoasele cade cam greu , incearca sa innabusi doar ceapa (si acolo pune putina apa) si morcovii pana lasa culoarea, pune apa si cand fierbe adauga restul , iese o ciorbitza light si cu mai multe vitamine si minerale . Dar reteta ta imi aduce aminte de ciorbele bunicii
la 14.08.2013, 15:34
Multumesc, Lauratm pentru sfaturi!
la 20.08.2013, 06:42
la 16.01.2014, 09:12
eu gatesc fara vegeta ,delikat si altele si este mult mai bine
la 16.01.2014, 09:40
Elena, bine faci!!!
De aproximativ un an am renuntat si eu la vegeta si delikat
la 09.05.2014, 15:46
ati incercat vreodata o ciorba de legume acrita cu zer de la branza?! este delicioasa!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking