Ciorba ardeleneasca din carne de porc

Postat de bitza in Ciorbe
5 Feb 2011 | 12255 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 05.02.2011, 14:46
la 05.02.2011, 16:31
la 05.02.2011, 17:45
putem folosi si bors? pt acrit?
la 05.02.2011, 17:54
da se poate folosi si bors
la 05.02.2011, 18:03
la 05.02.2011, 18:12
la 05.02.2011, 18:44
Andreea ai uitat sa scrii carnea la ingrediente
la 07.02.2011, 21:01
la 07.09.2011, 11:47
e f.buna am facut-o si eu...
la 21.09.2012, 13:01

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking