Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
22 Apr 2015 | 3843 vizualizari

Doua aripi frumoase si cateva verzisoare sunt suficiente sa prepari o ciorba delicioasa .

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 22.04.2015, 12:44
am vazut ca tu folosesti destul de des varza de Bruxelles, Mihaela. eu nu prea sunt prietena cu ea, dar nici n-am incercat prea des, ce-i drept.
la 22.04.2015, 13:39
Irina daca le prepari cu paste sau ca si garnitura incearca sa le calesti usor in unt . vor fi delicioase
la 22.04.2015, 13:56
buna
la 22.04.2015, 15:07
aha, am sa incerc! merci!
la 22.04.2015, 15:36
Cu placere
la 22.04.2015, 15:38
Uite la Delia doreste si smantana . Si eu zic ca merge
la 22.04.2015, 15:38
Gicuta ardeiul iute nu lipseste de la ciorba . Este prezent mereu
la 22.04.2015, 16:55
la 22.04.2015, 17:15
la 23.04.2015, 15:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking