Ciorba cu rosii, dovlecei si pastai

Postat de rocsi_1612 in Supe/Ciorbe
16 Iul 2018 | 3718 vizualizari

"Provocarea GastroArt" La noi in zona, cel mai adesea, ciorbele sunt acrite cu bors si nu sunt foarte groase, chiar daca punem de toate in ele. Ciorba de rosii sau supa, o facem nu cu foarte multe legume, doar rosii din belsug si putin orez. Dar cum imi place sa ma bucur de bogatia de legume din piata, m-am gandit eu sa le pregatesc alor mei o ciorba cu multe legume, rosii gustoase de tara si fara sa o acresc cu bors. Nu pot sa va spun cat succes a avut, mai ales ca am venit si rudele la masa si tot se minunau cat de buna si gustoasa a iesit ciorbita mea. Tare mandra m-am simtit si imi salta inima de bucurie cand ii auzeam ca le place!

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 17.07.2018, 23:58
Bravo, fata dragă!
la 18.07.2018, 08:33
la 18.07.2018, 11:30
Super!
la 18.07.2018, 21:30
tare buna!
la 19.07.2018, 05:38
Foarte bună și sănătoasă supa ta!
la 20.07.2018, 10:25
Va multumesc pentru aprecieri!
la 20.07.2018, 11:45
Foarte bună!
la 20.07.2018, 20:38
Miki, ma bucur ca iti place!
la 22.07.2018, 09:20
Buna!
la 22.07.2018, 14:07
Multumesc Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking