Ciorba de babic
Postat de ioana_malia in Ciorbe 15 Ian 2013 | 10863 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 15.01.2013, 20:38
Hmm, interesant. N-am mâncat, dar sigur aş mânca. Tot ce e pus acolo îmi place
la 15.01.2013, 20:40
nu am papat asa ceva!dar vin sa gust
la 15.01.2013, 20:42
buna trebuie sa fie
la 15.01.2013, 20:50
Este deosebit de buna va astept la masa
la 15.01.2013, 21:37
ce e babicu'?
la 15.01.2013, 22:21
Un salam foarte uscat din vita si oaie, condimentat si turtit. Este bun la aperitiv cu palinca!
la 15.01.2013, 22:22
Seamana cu ghiudemul, difera condimentele!
la 15.01.2013, 22:26
ghiudemul este facut din carne de oaie + vita iar babicul este facut din vita + porc se aseamana la gust foarte mult doar ca babicul este mult mai picant.
la 15.01.2013, 22:39
Nu stiam ce e babicul!!!
la 16.01.2013, 00:54
foarte buna
la 16.01.2013, 09:44
bun,bun
COMENTEAZA