Ciorba de babic

Postat de ioana_malia in Ciorbe
15 Ian 2013 | 10863 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 15.01.2013, 20:38
Hmm, interesant. N-am mâncat, dar sigur aş mânca. Tot ce e pus acolo îmi place
la 15.01.2013, 20:40
nu am papat asa ceva!dar vin sa gust
la 15.01.2013, 20:42
buna trebuie sa fie
la 15.01.2013, 20:50
Este deosebit de buna va astept la masa
la 15.01.2013, 21:37
ce e babicu'?
la 15.01.2013, 22:09
la 15.01.2013, 22:21
Un salam foarte uscat din vita si oaie, condimentat si turtit. Este bun la aperitiv cu palinca!
la 15.01.2013, 22:22
Seamana cu ghiudemul, difera condimentele!
la 15.01.2013, 22:26
ghiudemul este facut din carne de oaie + vita iar babicul este facut din vita + porc se aseamana la gust foarte mult doar ca babicul este mult mai picant.
la 15.01.2013, 22:39
Nu stiam ce e babicul!!!
la 16.01.2013, 00:54
foarte buna
la 16.01.2013, 09:44
bun,bun
la 17.01.2013, 21:42

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking