Ciorba de burta

Postat de Oana in Ciorbe
5 Mai 2009 | 26656 vizualizari

Ei, a venit randul si ciorbei de burta si e pentru prima data cand o execut :) Socrela e experta, asa ca i-am cerut reteta si a luat nota 10 :) Trebuie sa aveti mare rabdare la ciorba asta, dureaza ceva prepararea ei...

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 14.06.2009, 23:29
La ciorba de burta eu arunc apa dupa fiecare clocot de 3-4 ori. La fiert mai pun:3-4 catei de usturoi,10 boabe de piper, o foaie de dafin, o legatura de patrunjel se leaga cu ata sa poti scoate ).
L a dres se pun doar galbenusurile. \am invatat sa fac ciorba de burta de la un bucatar vestit in urbea mea.
la 07.10.2009, 01:33
mi-ati facut pofta, fetelor. eu ciorba de burta am mancat prima data acum 4 ani, cand mi-am cunoscut sotul si lui ii place f mult, pana atunci nici nu stiam de acest sortiment . Acum este cazul sa invat sa fac si acasa, cand imi permite feciorasul cel neastamparat. Abia am gasit acest site, dar sunt f incantata de retetele ce le gasesc, curand ma apuc de postat si retetele proprii, sa adun poze intai .
la 08.10.2009, 00:35
Taniusca, baga repede retetele si pozele, sa participi la concurs!
la 15.10.2009, 21:25
E foarte aspectoasa si mor de pofta maine fac si eu
la 15.10.2009, 21:49
Multumesc Stela! spor la treaba!
la 20.12.2009, 20:29
`Neatza.Nu mai gatisem niciodata pana acum ciorba de burta(de fapt,mai gatisem o singura data ciorba),fiindca is prea lenes...Dar imi era atat de pofta de o ciorba de burta,incat mi-am luat inima in dinti si am incercat.Evident,cu ajutorul tau.Am urmat intocmai indrumarile tale,pas cu pas.Rezultatul:uimitor.O ciorba de burta extraordinar de gustoasa,cum nici la mama acasa nu am mancat.o nebunieeeee...Am lins 2 castroane fara sa respir.un singur cusur insa...a iesit prea groasa.Cred ca din cauza ca e prea multa smantana sau...prea multe oua.tura viitoare incerc cu 500 de gr de smantana si cu 5 oua.Sooper.Multumesc!
la 22.12.2009, 11:18
Sol, ma bucur mult ca ti-a placut reteta! intr-adevar iese groasa, si eu voi pune mai putina smantana data viitoare
la 04.01.2010, 00:12
oana arata super , e mai grosuta de la oua incearca cu mai putine , inlocuieste-le restul cu vreo 3 linguri de mustar [preferabil cu hrean], asculta si ce spune bunica , nu degeaba am invatat de la bucatari vestiti .!!!! profesional culoarea se da astfel : se incinge putin ulei , se pun 2-3 catei de usturoi si un varf de cutit de boia rosie de ardei , se ia de pe foc cat mai rapid [ sa dureze totul 5 sec.]se adauga la ciorbita . morcovul o face prea dulce , doar se fierbe si apoi il folosesti garnitura la rasol daca vrei .
la 04.01.2010, 18:34
Mihaela, multumesc pentru sfaturi! La fel si Bunica! data viitoare voi tine cont de ele
la 30.01.2011, 19:46

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking