Ciorba de cartofi, acrita cu moare de varza

Postat de RODIMUR in Ciorbe
4 Aug 2019 | 329 vizualizari

Pentru că varza murată este pe terminate, am păstrat câteva sticle de moare bună și limpede, pe care s-o folosesc la ciorbe, întrucât n-am mai umplut borș, în ultimul timp. Multe ciorbe le preferăm neacrite, cu gustul natural al ingredientelor, dar când le acresc, atunci aceasta apare scris în denumirea rețetei.  Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de ciorbă, care fără smântână, este foarte bună și în post.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 04.08.2019, 19:23
la 04.08.2019, 20:15
buna ciorbita!
la 04.08.2019, 20:21
Mulțumesc frumos, Ina!
la 04.08.2019, 20:33
la 04.08.2019, 20:57
Mulțumesc, Rocsi!
la 04.08.2019, 22:48
la 05.08.2019, 00:03
Mulțumesc frumos, Geanina!
la 05.08.2019, 08:15
Tare buna!
la 05.08.2019, 08:32
Mulțumesc frumos, Lucy, pentru apreciere!
la 05.08.2019, 09:16
la 05.08.2019, 09:27
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 05.08.2019, 10:00
Buna!
la 05.08.2019, 10:44
Îți mulțumesc frumos, Dantes!
la 05.08.2019, 21:12
la 05.08.2019, 21:44
Mulțumesc frumos, Daniela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking