CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
2 Mar 2017 | 5101 vizualizari
CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker

 Ce poate fi mai bun la o ciorba, decat sa fie preparata cu legume proaspete din gradina ? Va spun eu :D Sa-i mai pui ceva carnita, asa de gust !!!! Am preparat aceasta ciorbita la multicookerul Philips.

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 1radacina patrunjel
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 dovlecel
  • 1 bucata carne porc usor afumata [aprox .300 gr]
  • frunze telina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Spalati bine legumele.
  2. Curatati si spalati din nou legumele.
  3. Tocati marunt ceapa. Feliati ardeii.
  4. Taiati cuburi patrunjelul radacina.
  5. Taiati rondele morcovii si usturoiul.
  6. Taiati cuburi mai mari cartofii si dovlecelul.
  7. Se seteaza aparatul de gatit Philips Multicooker, pe functia de prajire.
  8. Prajiti usor ceapa, usturoiul, morcovul, patrunjelul si ardeii pana ceapa devine sticloasa.
  9. Turnati in cuva 2 l apa. Sarati.
  10. Introduceti carnea.
  11. Setati aparatul de gatit pe fierbere 45 minute.
  12. Dupa 10 minute, se adauga cartofii .
  13. Spalati rosiile si le increstati. Se introduc in zeama ce fierbe. Se scot si se curata de pelite. Se toaca marunt.
  14. Spre sfarsitul fierberii, in ultimele 10 minute, se pun rosiile tocate si cuburile de dovlecel.
  15. Gustati si sarati sau condimentati, daca mai este nevoie.
  16. Serviti ciorba de cartofi cu dovlecel, decorata cu frunze de telina.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker " nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Bors de cartofi cu sfecla rosie si costita afumata

Postat de merisor67

Bors de cartofi cu sfecla rosie si costita afumata

Spălăm bine sfecla roșie și o punem la fiert în apă cât să fie acoperită. Porționăm costița, o spălăm bine în apă caldă și o punem la fiert în 2 l de apă....

Citeste continuarea

Ciorba de loboda cu costita afumata, acrita cu corcoduse

Postat de merisor67

Ciorba de loboda cu costita afumata, acrita cu corcoduse

Spălăm bine costița cu apă fierbinte și o porționăm. Punem o oală cu apă la fiert. Alegem frunzele de lobodă și le clătim bine în 2-3 ape, pentru a îndepărta toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.03.2017, 10:57
buna buna
la 02.03.2017, 11:15
la 02.03.2017, 11:16
cred ca e buna tare!
la 02.03.2017, 11:18
Ce frumoase culori!
la 02.03.2017, 11:23
Ksenya , a fost

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking