Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean

Postat de pusikmea in Ciorbe
30 Apr 2011 | 8551 vizualizari

dupa atatea mancaruri grele asa bine a mers o ciorbita acra cu leustean, pe care il ador in ciorbele acre.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 01.05.2011, 11:29
ce interesant imi pare sa pui in ciorba taitei pe la noi nu se obisnuieste, punem doar in supa de pui
la 01.05.2011, 15:04
bunaa
la 02.05.2011, 07:40
eu am avut aceasta ciorbica chiar de Paste...................un deliciu...............
la 02.05.2011, 07:53
cori, sti cum se spune, cate bordeii, atatea obiceiuri, eu nu stiu daca la noi la oltteni se pune sau nu...insa am stat si in brasov si in buzau si acum la valcea, asa ca am furat din fiecare loc cate ceva astfel facand o mancare dup a gustul meu
la 02.05.2011, 07:53
sufletista
la 02.05.2011, 07:53
medi, de Paste n-am facut pentru ca nu se atingea nimeni de ea
la 02.05.2011, 08:40
Maaay ca buna-i...super ciorbica
la 02.05.2011, 14:02
ms ruxy
la 03.05.2011, 15:46
la 03.05.2011, 22:24
e cea mai buna ciorba! am facuto de Paste;cand tai leusteanul din gradina si il pun la ciorbe, miroase bine in toata curtea !
la 06.05.2011, 09:40
cristina
la 06.05.2011, 09:41
teo, te cred, mai ales daca stai la curte, la mine miroase in toata scara ))
la 06.05.2011, 11:03
foarte gustos

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking