Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Postat de rocsi_1612 in Ciorbe
2 Iun 2016 | 5013 vizualizari

Ohhhh, de cand asteptam sa mananc o astfel de ciorbita!!! De mult timp imi zboara gandul spre o ciorbita de fasole cu afumatura, insa abia acum i-a venit randul. O nebunie, o bunate de bunatate! Eu am folosit fasole gata fiarta de la Sun Food, pentru ca o ador, voi puteti opta sa fierbeti si fasolea, este alegerea voastra.

Inapoi la reteta

Comentarii (42)

la 05.06.2016, 18:29
Multumesc Liliana
la 05.06.2016, 18:30
Multumesc mult Lau
la 05.06.2016, 18:30
Andrutza, mie una, mi-a placut enorm
la 05.06.2016, 18:30
Multumesc Daniela
la 05.06.2016, 18:31
Mirela, multumesc
la 05.06.2016, 18:31
Ok Mihaela, dar nu ma bag )) Te las pe tine sa ii pregatesti...
la 05.06.2016, 18:32
Multumesc Catalina
la 05.06.2016, 18:41
Doamna Tina, in primul rand va multumesc pentru comentariu.
Nu imi este greu sa fierb fasole, absolut deloc, dar cei de la Sun Food, cu conserve 100% naturale(puteti sa va informati).
De ce costita si ciolan afumat? Pentru ca ne plac si o data la ceva timp, ne permitem sa ne facem un astfel de rasfat, chiar daca ingrasa.
De ce atatea legume? Pentru ca ne place, ca orice ciorba sa aiba legume si nu mancam zeama limpede in veci.
Si da, sunt o moldoveanca de la mama ei. Nu mananc niciodata supe, doar ciorbe acrite cu bors si numai cu bors.
Si nu beau rachie, pentru ca nu sunt adepta lui. Imi place din cand in cand sa beau o gurita de zmeurata, capsunata, dar pregatite de mine.
la 05.06.2016, 18:44
Tina,totusi nu ar fi mai bine sa gatesti ceva si sa ne aduci reteta,asa cum gatesti si mananci.
Cred ca undeva a fost supraoferta la venin,ca altfel nu-mi explic.
Noi,ceilalti,mancam ce ne gatim si nu laudam daca nu credem sincer ca merita dar nici nu aducem tot felul de critici doar pentru a ne afla in treaba.
Si noi folosim mult zarzavat la ciorba de fasole si afumatura.Nu folosim bors pentru ca locuim in alta zona a tarii,asta nu inseamna ca mancarea acrita cu bors nu este buna.
Si nu inseamna ca esti comod sau lenes daca alegi sa folosesti conservele la gatit,unii au motive destul de intemeiate sa o faca.
la 05.06.2016, 19:07
Dia
la 10.08.2016, 10:41
De regula ma abtin de la comentarii, fiecare cu ale lui; totusi, daca-s moldoveanca, pentru ca deh, acolo m-am nascut, nu am ales eu asta, vad ca sunt pusa automat in categoria "rachielor", fara drept de apel. Nu inteleg ce placere este asta, aceea de a generaliza si implicit de a pune etichete celor care nu le merita.
Va las un link, cu informatii despre bors, cica da, trezeste oamenii din betie, dar are si alte beneficii; poate din aceasta cauza, cand eram copil, mama imi dadea sa beau din cand in cand un pahar de bors proaspat. Si va asigur ca nu ma trata cu "rachie" inainte, doar ca sa pot beneficia de minerale si vitamine...
http://www.csid.ro/diet-sport/dieta-si-nutritie/bors-pentru-sanatate-si-energie-12160622/

Rocsi, ciorba cred ca a fost foarte buna! Si la noi acasa, de cand ma stiu eu, se obisnuieste sa folosim mult zarzavat la ciorbe, precum si cimbru (apreciem tare mult gustul acestuia).
la 10.08.2016, 21:26
Xandrine, multumesc mult de vizita! Eu asa m-am obisnuit, asa fac. Spre exemplu, eu niciodata nu mananc supe dulci, desi alor mei le fac.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking