Ciorbă de fasole uscată cu ciolan afumat

Postat de diaconta in Ciorbe
10 Apr 2013 | 58936 vizualizari

La noi în Ardeal,ciorba de fasole este o mâncare foarte consistentă,de cele mai multe ori nici nu avem nevoie de felul doi lângă ea.Face parte din categoria ciorbelor gătite cu rântaş,o ciorbă care nouă ne place foarte mult dar totuşi nu o facem prea des.Dacă renunţăm la ciolan sau altă afumatură si smântană,poate fi o ciorbă de post foarte bună. Cantităţile sunt orientative ,în funcţie de cât de „deasă” vreţi să o faceţi mai puteţi adăuga apă sau să scadeti cantitatea de fasole folosită.

Inapoi la reteta

Comentarii (70)

la 15.12.2013, 15:43
Aici mi-a aparut un ornament , dar n-am nimerit raspunsul
la 15.12.2013, 21:34
Diana,imi pare rau dar ce nu ai stiut?
la 26.09.2014, 09:03
la 27.11.2014, 10:34
la 25.03.2015, 09:43
Scuze ... cine mai stie ?!?
Am sperat ca mi s-arata vreun out pe la tine pe pagina , dar se pare ca sunt plasate la cei care-s mai putin activi , asa ca v-astept pe pagina mea
la 25.03.2015, 15:00
Diana,eu mai mult nu's de-o vreme ))
Pupici si spor la cautat
la 09.12.2015, 06:35
la 23.01.2016, 16:41
la 28.08.2017, 10:31
Delicioasa!
la 01.03.2020, 00:31

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking