Ciorba de gulii cu perisoare afumate
Postat de mihaelar63 in Ciorbe 7 Iul 2015 | 7776 vizualizari
Ai mei stramba din nas cand vine vorba de gulii . Asa ca am fost nevoita sa imbunatatesc imaginea aceastei banale ciorbite . Am folosit carnea dintr-un carnat afumat de porc mangalita care are o consistenta mai onctuoasa .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 07.07.2015, 23:15
Super buna!
la 07.07.2015, 23:48
la 08.07.2015, 08:14
ce buna ciorbica
la 08.07.2015, 08:50
Buna!
la 12.07.2015, 14:44
arata super! -d>
la 29.07.2015, 12:01
Eu fac supa de gulii. Fac o supa obisnuita din carne de pui sau vita, o strecor si adaug in ea guliile taiate cubuleta sau date pe razatoarea mare si o lingura de chimen. La sfarsit pun marar si patrunjel tocat. E o supa usoara si mult mai sanatoasa decat ciorba cu carne tocata afumata din carnati.
la 29.07.2015, 13:53
Tina58, ca de fiecare data, un comentariu gol si lipsit de sens, cel putin pentru mine!!! Ia pozeaza supa aia a ta sa ne dam cu parerea, ca tare mai esti mare de gura, sa vedem cum te apreciem noi! Sau ti-e frica? Aici nimeni nu este considerat inferior dar dupa cum judeci cred ca ai unele complexe! Asta se vede din comentariile tale!
la 29.07.2015, 14:57
))) ca de obicei dumneaiei are treaba cu ciorbele mele .Doar cand sunt la reteta zilei . Nu-i place . Este greu sa te integrezi intr-un grup frumos ca al nostru daca nu rezonezi
la 29.07.2015, 15:46
Miha,
COMENTEAZA