Ciorba de linte cu afumatura
Postat de alinutzika in Ciorbe 25 Sep 2012 | 24084 vizualizari
Pentru prima data am incercat lintea. Am vrut si eu sa gust delicatesa cu care Iacov l-a pacalit pe Esau sa-si vanda dreptul de intai nascut. Am studiat nenumarate retete de preparare si nu m-a atras niciuna. Pentru ca niciuna nu era cu ceva "carnita"...:))) Si cum eu sunt o mare carnivora, m-am decis sa o fac eu cum ma taie capul. Si am fost multumita de rezultat. Doar ca nu am stiut timpul de fierbere a lintei si mi s-a cam sfaramat. Asta tot din cauza unora care au zis ca lintea se fierbe greu si trebuie tinuta in apa inainte. Povesti! In 20 de minute era fiarta complet.Pana mi s-au fiert legumele celelalte pe care le-am pus dupa ea, dumneaei a inceput deja sa se "dizolve"..:)) Un minus: ma asteptam ca ciorba sa fie rosie! Da de unde! Nici lintea macar nu a ramas rosie ci s-a facut un galben-pal....
Inapoi la reteta
|